Apartmani Jasna
Vaš idealni odmor

Apartmani Jasna u Segetu Donjem udaljeni su svega 4 km od centra Trogira – grada muzeja, riznice kulturno – povijesnih spomenika, zaštićenog pod UNESCO-om.

Mediteranska klima, blizina i dobra prometna povezanost sa drugim dalmatinskim gradovima (Trogir, Solin, Split, Šibenik,…), blizina i raznolikost obale i sadržaja, uređenost i opremljenost apartmana razlog su da odaberete ovu destinaciju za svoj odmor.

Prilaz apartmanima je uređen, parkirna mjesta su osigurana, svaki apartman je bogato opremljen, ima klima uređaj, besplatni WiFi, LCD tv i SAT tv. Balkon/terasa svakog apartmana je južno orijentiran sa prekrasnim pogledom na more i otoke.

Goste će dočekati domaćini koji će im za vrijeme boravka biti na raspolaganju.

Seget Donji se nalazi u blizini grada Trogira

Seget Donji je mjesto uz jadransku obalu. Nalazi se zapadno od Trogira, na kojeg se nastavlja i predstavlja prirodni produžetak. Administrativno pripada općini Seget i njeno je sjedište. Kulturno-povijesno središte Segeta Donjeg je sagrađeno kao tip zatvorenog, pravokutnog naselja.

Seget Donji je najveće naselje u sastavu općine Seget. Smješten je dva kilometra zapadno od UNESCO-va grada Trogira i ima dugu turističku tradiciju. Zahvaljujući blagoj klimi, stanovništvo se i danas bavi poljoprivredom i ribarstvom.

Stara jezgra Segeta Donjeg je malo ribarsko mjesto, smješteno unutar pravokutnog srednjovjekovnog kaštela, napravljenog prema modelu monumentalne Dioklecijanove palače.

Samo nekoliko metara od centra Donjeg Segeta, na zapad, prema hotelu Adriatic, nalazi se ova plaža. Kristalno čisto more i izvrsni pogledi zasigurno će privlačiti mnoge koji biraju ovu plažu.